la nostra història

CARNISSERS DES DE 1885

Xarcuteria Cal Valls  som un establiment centenari de Vilafranca del Penedés. Vàrem obrir la primera botiga l’any 1885, un fet reconegut per la Generalitat de Catalunya, essent un orgull per a nosaltres.

La història de Xarcuteria Cal Valls és la d’una nissaga dedicada plenament a elaborar embotits de forma artesanal i de qualitat. Des de la cansaladeria que fou en uns inícis, fins a la botiga que ven els productes de porc que fem al nostre obrador i que complementem amb altres productes que vénen de fora i que fan de les nostres botigues un espai on comprar el bó i millor.

La carn provinent de Lleida és una de les nostres novetats. Porcs de pagès, alimentats al camp i que a Xarcuteria Cal Valls seleccionem per la seva qualitat, pel sabor específic i la tendresa que ofereix aquesta carn.

A la Xarcuteria Cal Valls, podeu comprar l’embotit al tall o ja tallat en pràctics envasos que en permeten una conservació més llarga. També podeu trobar menjars preparats, llestos per escalfar i menjar, pollastres, ànecs, canelons de carn i molt més.

Us esperem a qualsevol de les dues botigues que tenim a Vilafranca.

Gràcies per la vostre atenció.

Salvador Valls.